Onze filialen

Brusselse Poort

Brusselse Poort 37
6216 CG Maastricht
+31 (0)43 343 03 08

Laat u eens verrassen door ons veelzijdig assortiment, kwaliteits Hollandse kazen van jong tot en met oud en mooie rauwmelkse boerenkazen, buitenlandse regionale kaasjes, fijne vleeswaren variërend van een Italiaanse panchetta, chorizzo uit Spanje, Luikse boudin blanc tot een overheerlijke grand cru ham uit België, dit alles vers afgesneden. Ook onze wijnen komen uit alle werelddelen, van Frankrijk tot Australië, van Oostenrijk tot Italië. Op zoek naar onze plaatselijke trots "de Apostelhoeve"? Dan kunt u deze in alle varianten vinden. Heerlijke versgebrande noten zijn sedert onze start een specialiteit. Uiteraard mogen daarnaast overheerlijke salades, olijven, tapa's en diverse delicatessen zoals Maastrichtse jam en mosterd niet ontbreken. 't Rommedoeke, al meer dan 40 jaar een begrip in Maastricht en de Belgische grensstreek.

Wyck

Wycker Brugstraat 43
6221 EB Maastricht
+31 (0)43 321 77 28

Op zoek naar zeer speciale buitenlandse en Hollandse kazen? Bezoek dan onze historische locatie in de Wijckerbrugstraat. Hier kunt u alles vinden van het lokale pikante Rommedoe kaasje tot een mooie Engelse cheddar gevuld met blue stilton. Italië is vertegenwoordigd met de allerbeste Parmigiano, buffel Mozzarella maar ook Taleggio. Geitenkaasjes in diverse varianten maar ook vele regionale Belgische en Franse kaasjes completeren het aanbod. Steeds populairder worden de Nederlandse boerenkazen. Ook hierin voorzien wij u van een ruime keuze, mét of zonder kruiden, van jong tot en met oud. Naar het buitenland en een cadeautje meenemen? Wij kunnen kazen voor u vacumeren maar bieden ook boerenpondjes en Edammer kaasjes in diverse gewichten aan. Een klein assortiment aan verfijnde vleeswaren en salades mag ook hier echter niet ontbreken. In korte tijd is 't Rommedoeke Wyck uitgegroeid tot een vast adres voor niet alleen de Maastrichtenaren, maar ook voor klanten van buiten Maastricht.

Heer

De Leim 8
6227 CT Maastricht
+31 (0)43 311 79 37

Graag verwelkomen wij u in winkelcentrum de Leim in ons nieuwe filiaal. Hier kunt u genieten van ons assortiment Hollandse Stompetoren kaas, van jong tot en met oud. Een zeer ruime keuze aan ambachtelijke rauwmelkse boeren kazen, fijne vleeswaren, salades, wijnen, vers gebrande noten en delicatessen. Ook kunt u bij ons diverse Belgische, Franse, Italiaanse en Zwitserse kaasjes vinden. Onder andere een heerlijke Limburgse rommedoe, een mooie Zwitserse emmentaler maar ook voor de geitenkaas liefhebbers is er voldoende keuze in onze zaak. Hierbij mogen wij natuurlijk de Maastrichtse Apostelhoeve wijn en een heerlijk Limburgs goliath worstje niet vergeten.