Borrelplanken en geschenken

Borrelplanken en geschenken

Iets te vieren of gewoon lekker samen borrelen? Wij verzorgen dit graag voor u!

Wij stellen een mooie gev

arieerde borrelplank voor u samen die bestaat uit verschillende soorten kazen, een mooi assortiment aan vlees en een kleurrijke garnering. Per persoon rekenen wij €9.95. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een assortiment aan producten te kiezen. Samen zullen wij dan de prijs bespreken. Per plank rekenen wij borg. Wanneer u de planken binnen een week retourneert krijgt u de borg direct in een van onze winkels terug. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie! wij vernemen graag een week op voorhand uw aanvraag. 

Tevens bieden wij een mooi assortiment aan delicatessen en Maastrichtse producten. Verras iemand met een mooi (Maastrichts) cadeaupakket! Met plezier stellen wij dit graag samen in onze winkel. 

Bovendien komen de feestdagen alweer snel dichterbij. Graag denken wij met u mee en helpen we u graag met het vinden van een leuk en origineel cadeau voor uw medewerkers, klanten of trouwe relaties. U kunt uw relatiegeschenken zelf personaliseren middels ons breed assortiment aan verschillende kazen, noten, wijn, vleeswaren en delicatessen. Neem vrijblijvend contact met ons op om er samen iets moois van te maken!